en

Hitsauskoneet

EWM-hitsauskoneet automaatioon

MIG / MAG-, Plasma- ja TIG- hitsaus

EWM AG on valokaari- ja hitsaustekniikan alalla Saksan suurin valmistaja ja maailmanlaajuisesti yksi tärkeimmistä tarjoajista ja teknologian kehittäjistä.

Yrityksessä työskentelee yli 800 osaajaa. Yritys on yksi alansa markkinajohtajista, ja se toimii globaalisti yli 400 partnerin ja huotolfirman kanssa.

Yritys toimittaa vuodessa yli 60 000 hitsauskonetta tai niiden komponenttia.

EWM-hitsauskoneiden laadusta ja ensiluokkaisuudesta kertoo sen ylivoimainen takuu. Takuuta kutsutaan laatulupaukseksi, ja se jättää muut toimijat taakseen.

- 3 vuoden takuu hitsauskoneille ja 5 vuoden takuu muuntajille ja tasasuuntaajille

-Rajoittamattomat käyttötunnit – jopa kolmivuorokäyttö 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa.

Kysy meiltä EWM- hitsauskoneita automaatioon!

Lincoln- hitsauskoneet jauhekaarihitsaukseen

Metawell Oy on Lincoln Electric -hitsauskonevalmistajan virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Toimitamme Lincoln-hitsauskoneet ja kulutusosat jauhekaarihitsaukseen.

Lincoln Electric on maailman johtava jauhekaarihitsausvirtalähteitä tekevä yritys. Hitsauslaitteita ja lisäaineita tekevällä yrityksellä on 10 000 työntekijää ja toimintaa 160 massa.

Uusi virtalähdetekniikka maksaa modernisointia tehokkaasti takaisin jo pelkästään tuotantotehon nousun kautta!

Lincolnin modernin uuden ajan AC/DC-virtalähteen käyttö mahdollistaa pohja- ja täyttöpalkojen tuottavamman hitsaamisen yksi- tai monikaarihitsauksella.

Kustannustehokas, yhden kaaren hitsauksen tuottavuuden lisäys saadaan mm. Long Stick Out -menetelmällä, johon on valmiit ratkaisut tarjolla.

Tuottavuuden lisäys perinteiseen DC+ hitsaukseen nähden Long Stick Out menetelmällä (yksi hitsauskaari):

-> DC+, tuotto (kg/h) jopa 54 % korkeampi

-> AC, tuotto(kg/h) jopa 130 % korkeampi

Useamman kaaren ei välttämättä ole tarpeen tuttavuutta lisättäessä, mutta luonnolliset useamman kaaren käyttö lisää vielä huomattavasti tuottavuutta. Lincolnin virtalähteellä saadaan useiden kaarien sovellutukset toimimaan ilman ongelmia.